15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Tortum İlçesi Etkinlikleri  kapsamında; Tortum İlçe Kaymakamlığımızca ve Tortum Belediyesince düzenlenen program,  15.07.2017 günü Tortum Belediyesi ve Tortum Hükümet Konağı önünde; Bayanı ile yaşlısı ve genci ile toplanan  Tortuml Halkı meydanı boş bırakmayarak  Meydana kurulan  Dev Ekran Tv. ile  15 Temmuz şehitler ve gazilerle ilgili  programlar ve slayıt gösterisi  yapıldı. Demokrasi Nöbeti ile devam eden program.   Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip ERDOĞAN'in 15 Temmuz Şehitler Köprüsünden  yaptığı Konuşma Canlı olarak  Tortumlu Hemşehrilerimize  izlettirildi. Program, Tortum Belediye  Başkanı  Hasan ÇAKMAK 'ın Kürsüye çıkarak, Bundan Tam Bir Yıl önce  Feto Terör Örgütünün yaptığı başarısız  Hain Darbe girişiminin Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, ve Türk Milletinin Meydanlara  çıkması ile bastırılan bu hain darbe girişimi bastırılmış Aziz Milletimizn  feraseti ile Türk Milleti 15 Temmuzda  bir Destan daha yazarak, Dünya ya birkez daha nekadar Büyük bir Millet olduğunu göstermiştir. Rabbbime Hamd ediyorum bizi bu hain Feto  Terör Örgütünü yerle yeksen ettiği için Rabbimime Hamd ediyorum. Bu Hain Feto Terör Örgütünün Türk Milletine yaptığı Hainliği Burada toplanan  hanım efendiler bey efendiler  genci yaşlısı ile  en ücra köşelerden gelerek Meydanı boş bırakmayan  Tüm Tortumlular Bu hain Fetö  Terör Örgütünün başarısız Darbe girişimini  ve yaptığı Hainliği  Tüm Tortumlular olarak UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ.  Bir dahaki yıl 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve  Demokrası ve Milli Birlik Gününü daha güzel ve  Zafer Coşkusu içersisinde yapmak dileği ile Allaha Emanet olun. Allah Devletimizi Milletimizi ve  Birlğimizi Bütünlüğümüzü daim eylesin. diyerek,  İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER'in Konuşmasından sonra, Tortum Belediye Başkanlığı tarfından Halkımız'a  Yemek ve Çay ikramından sonra, 15 Temmuz Demokrasi yürüyüşle devam eden program, sabah namazının Tortum Merkez Camisinde kılınması ile birlikte sona ererek, 16.07.2017 günü Tortum Hükümet Konağı önünde saat:24:00’a kadar Demokrasi Nöbeti gerçekleştirildi.

ERDOĞAN

“15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Tortum İlçesi Etkinlikleri  kapsamında; Tortum İlçe Kaymakamlığımızca ve Tortum İlçe Müftülüğünce; 14.07.2017 günü Tortum İlçemizde Cuma namazına müteakip tüm Şehitlerimizin adına Kuran’ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası yapılarak, Tortum Kaymakamlığımızca ve Tortum Belediyesince, Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER başta olmak üzere, Tortum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÇOLAK, Tortum Cumhuriyet Savcısı Emrullah DELİGÖZ, Tortum İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SARICA, Tortum İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Muhammet GÜNEŞ, AK Parti İlçe Başkanı Ömer HANCI ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Faruk DÜRLÜ’nün katılımı ile İlçemizde bulunan Şehit ve Gazi Ailelerine yemek programı düzenlendi.

“15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Tortum İlçesi Etkinlikleri  kapsamında; Tortum İlçe Kaymakamlığımızca ve Tortum Belediyesince; Tortum İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER başta olmak üzere, Tortum Belediye Başkanı Sayın Hasan ÇAKMAK, Tortum Cumhuriyet Savcısı Emrullah DELİGÖZ, Kurum Amirleri ve  vatandaşların katılımı ile birlikte 12.07.2017 günü saat:19:30’da Tortum İlçemizde halı saha maçı yapılarak, 13.07.2017 günü saat:15:00’da Tortum İlçe Merkezinde 15 Temmuz Demokrasi Yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün ardından Tortum Hükümet Konağı önünde okunan İstiklal Marşı ile yürüyüş programı sona erdi

“15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Tortum İlçesi Etkinlikleri  kapsamında; Tortum İlçe Kaymakamlığımızca; Tortum İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER başta olmak üzere, Tortum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet ÇOLAK, Tortum Cumhuriyet Savcısı Emrullah DELİGÖZ ve Kurum Amirleri ile birlikte 11.07.2017 günü Tortum İlçemizde bulunan Şehitlerimizin kabirleri ziyaret edilerek, Öğle namazına müteakip Tortum İlçe Merkez Camiinde tüm Şehitler adına mevlit okundu. Tortum Hükümet Konağında 15 Temmuz fotoğraf sergisi düzenlenerek, 12.07.2017 günü Tortum İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİFTÇİLER başta olmak üzere Kurum Amirleri ile birlikte Şehit ve Gazi aileleri ziyaret edildi.

Tarih: 18.07.2017

01.01.2011