23 Nisan Ulusal Egemenlik Çucuk bayramı Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk bayramı Tüm Yurtta olduğu gibi İlçemizde’de Büyük coşkuyla kutlandı.Zaten bayramı yaşamak çocuklara daha iyi yakışıyorya, 23 Nisanda'da yakıştırdılar kendilerine,mutlulukları gözlerinden okunuyordu adeta,onların mutluluğu ailelerine’de yansımıştı,bazıları etkinliklere katılamadığından hüzünlüydü ama sevinmeyi hep becerebildiler.Gönül isterdiki bu çocuk bayramında bütün çocuklar etkinlik düzenleyebilsin ama zaman kısıtlı tabiki onlarda bir dahaki 23 Nisana nasipse diyelim,Bayramları Kutlu olsun.

Kutlama Etkinlikleri Okulların Kurumları ziyaretiyle başladı.Belediyemizi Pehlivanlı Köyü İlköğretim Okulundan 4 öğrenci ve 2 Öğretmen ziyaret etti.Bir süreliğine Başkanlık Makamına oturan öğrenciyle Belediye başkanı Hasan Çakmak Renli sohbet ettiler.okul bahçesine kapı ve Okullarına Bilgisayar talebinde bulunan Öğrencilere Belediye Başkanı Hasan Çakmak Okul kapısını yaptıracaklarını ve Bilgisayar için yardımcı olabileceklerini söyledi.Öğrencilere ve Öğretmenlere hediyelerinin verilmesinden sonra ziyeret sona erdi.

23 Nisan 2012 tarihinde Çelenk koprma töreniyle başlayan kutlama saat 10:00'da Atatürk İlköğretim Okulunun bahçesinde İstilklal Marşının Okunmasının ardından Protokolün Halkın ve Öğrencilerin Bayram kutlamasıyla başladı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Ferah yaptı.

Çeşitli oyuların oynanması ve Şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlamalara Teyonun Palavraları adlı Skeç gösterisi damgasını vurdu.

Kutlamalardan Görüntüler.

Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür ederiz.

Tören geçişiyle Kutlamalar sona erdi.

Tarih: 11.05.2012