BAKANIN TORTUM ZİYARETİ

Erzurum'da temaslarını sürdüren AK Parti Erzurum Milletvekili Akdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve beraberlerinde partililerle ilçemizi ziyarette bulunan Prof.Dr. Recep Akdağ ve Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve beraberindekiler Şenkaya,Olur ve Oltu ilçelerini ziyaretlerinin ardından geldiği Tortum’da adeta bakan gibi karşılandı.Tortum Belediyesi önünde Belediye Başkanı Hasan ÇAKMAK, AK Parti Tortum İlçe Başkanı Lokman UZUN,Belde Belediye Başkanları ve partililer tarafından karşılanan Akdağ, ilk ziyaretini belediyeye yaptı.Makamında ağırladığı Akdağ ve beraberindekilere ‘hoşgeldiniz’ diyen Belediye Başkanı Hasan ÇAKMAK, Sağlık Bakanı olduğu dönemde tüm ilçe halkı tarafından büyük sevgi gören Akdağ’ın her daim güzel hizmetlere imza atmış bir Sağlık Bakanı olarak hatırlanacağını söyledi.Teşekkür Konuşmasının ardından Recep AKDAĞ'a ve İl Başkanı Murat KILIÇ'a hediye Plaket veren Başkan ÇAKMAK sözü Bakanlık görevi sonrası milletvekili olarak ilk kez bölgeye ziyarette bulunan Akdağ'a verdi Akdağ ise, “Doğrusu gittiğimiz her yerde büyük bir teveccüh ve sevgi ile karşılandık. 11 yıl boyunca siyaseti bir hizmet aracı olarak kullanmaya çalıştık. Bu sevgi yaptığımız hizmetlerini bir karşılığıdır. Geçmişte siyaset yapıp siyaset sahnesinden silinen nice siyasetçiyi hepimiz biliyoruz. Partimizin bu ilk 10 yıllık süreçte ülkemize ciddi hizmetleri olmuşken ikinci 10 yılında dolu dolu geçerek büyük bir kalkınma gerçekleştireceğine inanıyoruz.” Bakanlık yaptığı dönemde yaptığı bütün işlerde halkın gücünü hissederek,o gücün daima arkasında olacağını bilerek hareket ettiğini belirten Eski Sağlık Bakanı Recep AKDAĞ Belediyedeki ziyaretinin ardından  Ak Parti Tortum ilçe Teşkilatını ziyaret ederek partililerle görüştü. Recep Akdağ ve beraberindekilere teşkilat olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler veren Ak Parti Tortum İlçe Başkanı Uzun, ilçe teşkilatının 2014 yerel seçimlerine yönelik çalışmalarının sürdüğünü, belediye başkanı ve partililerle birlikte köy ziyaretlerine çıktıklarını söyledi.Eski Bakan Akdağ ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Akşam Namazı kılmak için merkez camiine gitti.Namaz çıkışında Belediye tarafından Mahallelere yapılmış olan Taziye evlerinden birinde meyve ikram edilen Akdağ Karşılıklı sohbetlerin yaşandığı ortamda vatandaş ve esnafın dile getirilen sıkıntılarını dinledi,vatandaşlardan aldığı notları değerlendirip gerkenlerin yapılacağını söyleyen Akdağ İlçeden ayrıldı.

Tarih: 27.02.2013