Başkanımızdan Teşekkür

Değerli kardeşlerim 129. Geleneksel uluslararası Tortum güreş festivalini düzenledik. Festivalimizin değerli dostum İbrahim Erkal ve ilçemizden çıkmış şampiyon güreşçimiz Asım Bülbül anısına olması önemli ve anlamlıydı. Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan halkımıza, sponsorlarımıza, sanatçılarımız ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha büyük festivaller düzenlemek nasip olur.
Ayrıca etkinliğimize katılan Erzurum Valimiz Sn. Okay MEMİŞ, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanımız Sn. Mustafa DESTİCİ, Jandarma Bölge Komutanı Tüm. Gen. Ahmet HACIOĞLU, Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Battal ÖZALPKILIÇ, Oltu Belediye Başkanı Necmettin TAŞCI, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet DÖLEKLİ, Uzundere Belediye Başkani Hilmi Aktoprak ve Eski Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İŞLEYEN beyefendilerin Festivalimize katılımları bizleri onure ederken, kendilerine teşekkür ediyorum.
Bu programda bizler bu değerleri korurken güzide ilçemiz, göz bebeğimiz Tortum’unda hakkettiği değeri görmesini istedik ve bunu başardığımızı da düşünüyorum. Bu etkinliğimizin düzenlenmesinde, başından sonuna kadar katkısı ve emeği olan İlçe Kaymakamımız Sn. Şaban Arda YAZICI’ya teşekkürü borç bilir ve şükranlarımı sunarım.
Ayrıca Festivalimize desteklerini esirgemeyen değerli sponsorlarımızın iş hayatlarında başarılarının devam etmesini temenni ediyorum.
Bu kapsamlı Festivalin hazırlanması ve eksiksiz olmasında, yoğun emek harcayan değerli belediye personelime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
Güzel ses ve enerjileriyle halkımıza hoşça vakit geçirten sanatçılarımıza da emekleri için teşekkür ediyorum.
Son olarak; Değerli Tortum Halkının Festivalimize yoğun ilgisi olmasaydı biz boş bir çaba sarf etmiş olacaktır. Ama görüyorum ki halkımız da değerlerimize sahip çıkarak Festivale yoğun katılımlarıyla Tortum’un geleceğine katkıda bulunmuştur. Bizler biliyoruz ki bu etkinlikte en çok teşekkürü hakkeden sizlersiniz, Tüm Halkımıza tek tek teşekkür ediyorum.
Yüce rabbim sizlere layıkıyla hizmet etmeyi nasip etsin. Sizlerin dualarında yer almak dileğiyle Sevgi ve Saygılarımı sunarım.

Muammer YİĞİDER
Tortum Belediye Başkanı

Muammer YİĞİDER

T.C. Tortum Belediye Başkanı

Adres : T.C. Tortum Belediyesi Yeşildere Mah. Oltu Cad.
Tortum / ERZURUM