Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Erzurum Valimiz Sn.Okay MEMİŞ Tortum Yüzen Adalarda incelemede bulundu

16 Ekim 2019 tarihinde Tortum Yüzen adaları ziyaret eden,Erzurum Valimiz Sn. Okay Memiş Bu alanın turizme kazandırılması için gerekli talimatları vererek,çalışma başlatmıştı. Erzurum Valiliği , Büyükşehir Belediyesi, Tortum Kaymakamlığı ve Tortum Belediyesi’nin ortalaşa başlattığı Tortum Yüzen Adalar projesi çalışmalarını Erzurum Valimiz Sn. Okay Memiş yerinde inceledi.Tortum Kaymakamı Sn. Şaban Arda Yazıcı ve Tortum Belediye Başkanımız Sn.Muammer Yiğider Erzurum Valimiz Sn. Okay Memiş’e eşlik ederek fikir alışverişinde bulundular.

Erzurum Valimiz Sn. Okay Memiş açıklamasında “Tortum Belediyemiz, Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü’nün İş Makineleri ile çok güzel bir çalışma yaparak tur otobüslerinin yüzen adarla kadar  rahatlıkla gelebileceği yol yapımını tamamladık.Kısa sürede asfaltlaması da yapılacak.Tortum Belediyemiz ve Tortum Kaymakamlığımızın öncülüğünde  güzel bir proje çalışması  yapıyoruz.

@2020 Tortum Belediyesi