istanbul izmir evden eve nakliyat

rokettube

sikiş izle

otomatik kapı motoru

Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

İLÇEMİZDE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 105. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Çanakkale’yi geçilmez kılan 7’den 70’e tüm kahramanlarımızın vatan ve bayrak aşkıdır. Anadolu insanımızın fedakarlığı, kahraman askerlerimizin iman ve azmi bizleri Çanakkale’de eşsiz bir başarıya taşımıştır. Asırlar önce milletimizin ortaya koyduğu bu direniş ruhu bugün ülkemize saldıran tüm hainlere ders niteliğindedir.

Bugün Çanakkale Zaferinin 105. yıl dönümü nedeniyle Tortum ilçemizde,Corona virüsüne karşı tedbirlerden dolayı sade bir tören düzenlendi.Tortum Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı , Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider ve Kurum Amirleri'nin katıldığı törende,Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Tortum Kaymakamımız Şaban Arda Yazıcı'nın ve Tortum Belediye Başkanımız Muammer Yiğider'in merkez'de bulunan Atatürk büstüne çelenk bırakmasından sonra tören sona erdi.

@2020 Tortum Belediyesi